Belföld

Lovas fogattal ütközött egy autó

Lovas fogattal ütközött szombaton az esti órákban egy személyautó Kecskemét határában. A fogat hajtója életveszélyesen megsérült a balesetben – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A fogat két különálló lovas kíséretében szombaton este nem sokkal nyolc óra előtt szabálytalanul és kivilágítatlanul hajtott fel a 44-es számú főútra Kecskemét határában, a Csepegi Csárda előtt. Az adott forgalmi sávban szabályosan közlekedő személyautó vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést. A jármű elütötte a kocsi elé befogott lovat, melyen a rendőrség elsődleges információi szerint egy felnőtt férfi ült, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A férfit – feltehetőleg apjukat – két különálló lovon egy 12, illetve egy 18 esztendős gyermek kísérte, akik az ütközés során ugyancsak megsérültek. Őket a kiérkező mentők a rendőrség elsődleges információi alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba. A gépjármű huszonegy éves vezetője sértetlenül úszta meg a karambolt – tette hozzá a sajtóügyeletes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik