Belföld

Megbénult az M1-es

Több karambol is akadályozza a sztráda forgalmát.

A legutóbbi baleset miatt teljes szélességében lezárták az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalát Bábolna környékén, hárman megsérültek – közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

A balesetben két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze, egy ember súlyos, kettő könnyebb sérüléseket szenvedett – mondta Gaál Gábor főhadnagy.

Korábbi balesetek miatt útzár van Lébénynél is az M1-esen Budapest felé. Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az elmondta: nyolc kilométeren belül történt két kamionbaleset miatt az 1-es főútra terelik Lébénynél az M1-es autópálya Budapest felé tartó forgalmát.

Összeroncsolódott kamiont és rakományát mentik a tűzoltók az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán. (MTI)

Összeroncsolódott kamiont és rakományát mentik a tűzoltók az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán. (MTI)

Az első baleset a pálya lébényi leágazásától 3 kilométerre Budapest irányában történt, egy kamionba hajtott bele hátulról egy autószállító tréler. Az ütközésnek nem volt személyi sérültje.

Ugyanakkor a karambol miatt feltorlódott forgalom nyomán nyolc kilométerrel távolabb egy, a forgalmi ok miatt álló bolgár kamionba ugyancsak hátulról belehajtott egy cseh kamion. A balesetet okozó jármű vezetőfülkéje teljesen összeroncsolódott, s a két benne tartózkodó személy súlyosan megsérült. A bolgár kamionban egy ember ugyancsak megsérült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik