Belföld

Gyilkososat játszott Balla Irma fia

Rendszeresen játszott szerepjátékokat, köztük gyilkossággal összefüggőeket is S. Sándor, akit édesanyja, Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádol az ügyészség - derült ki egy tanúmeghallgatás során szerdán, a Hajdú-Bihar megyei Bíróságon, a tárgyalás második napján.

G. Attila, aki a gyilkosság napján egy bagaméri szalonnasütésre vitte a vádlottat, az ügyész kérdésére elmondta: rendszeresen játszottak szerepjátékokat, legalább havonta egyszer a játék témája gyilkosság volt. Ezekben mindig részt vett S. Sándor is.

A tanúmeghallgatások során az is kiderült, hogy a vádlott testvérének kérésére a tanúmeghallgatások rendőrségi jegyzőkönyveit kikérték, s azokat átadták az ügyvédnek.

Az ügy előzménye: Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselőt brutális körülmények között, lakásában gyilkolták meg 2007 húsvétján. Holttestét fia találta meg, ő értesítette a rendőrséget. Egy évvel később a rendőrség a fiút, S. Sándort gyanúsította meg a gyilkosság elkövetésével, s előbb őrizetbe vették, majd előzetes letartóztatásba helyezték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik