Belföld

A Fidesz kivonul a Klubrádióból

Kuncze ciánkapszuláit találta túl erősnek az ellenzéki párt. Kuncze és a Klubrádiós is elnézést kért.

bocsánat 1.

Elnézést kért a Klubrádióban csütörtökön elhangzott mondataiért Kuncze Gábor szabad demokrata képviselő, az SZDSZ volt elnöke pénteken.
“Vannak rossz mondatok. Tegnap a Klubrádió adásában egy rossz mondatot mondtam. Elnézést kérek mindazoktól, akiket ez felháborított” – olvasható a képviselő közleményében. (MTI)

A Fidesz úgy döntött, hogy politikusai nem nyilatkoznak a Klubrádióban, attól nem fogadnak el meghívást, amíg Kuncze Gábor a rádiónál műsort vezet, és bocsánatot nem kér az általa elmondottakért – közölte Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója pénteken.

Répássy Róbert szerint a jelenleg is SZDSZ-es képviselő Kuncze Gábornak a Klubrádió műsorvezetőjeként tett kijelentése példátlan, elfogadhatatlan, sértő, gyűlöletkeltő.

Kuncze Gábor azt mondta: “(…) nagyon sok embert ismerek, akik összehasonlíthatatlanul jobban élnek, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt, és olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik, hogy jussanak már túl a problémájukon. Ami természetesen nem megoldás”.

Bocsánat 2.

A rádió péntek délutáni közleménye szerint csatlakoznak az elnézést kérő Kuncze Gáborhoz, “függetlenül attól, hogy követeli-e a bocsánatkérést valaki, vagy sem, és függetlenül attól a távolról sem lényegtelen körülménytől, hogy a műsor egészének meghallgatása más következtetésre juttathatja a hallgatót”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik