Belföld

Kisfiát zaklatta egy baranyai férfi

Szexuálisan zaklatta kisfiát egy férfi egy Szigetvár melletti településen. A rendőrség vádemelést javasol ellene az ügyészségnek.

A 44 éves apa korábban fél éven át zaklatta szexuálisan most 5 éves kisfiát, előfordult, hogy közösült is vele. A rendőr alezredes tájékoztatása szerint a bűncselekményre úgy derült fény, hogy a gyermek tavaly, többszöri, családon belüli bántalmazását követően átmeneti otthonba, majd nevelőszülőkhöz került. A nevelőanya két hónappal később jelezte a rendőrségnek, hogy a gyermek furcsán viselkedik: agresszív lett, és a hozzájuk érkező férfi vendégeket fogdossa, simogatja.

Az ügyben indult vizsgálat során kiderült, a fiú viselkedése azután változott meg, hogy egy láthatás alkalmával találkozott édesapjával, aki emlékeztette szexuális “együttléteikre”. A fiú később részletesen beszélt arról, mi történt közte és apja között. A nyomozás keretében öt szakértő vizsgálta meg őt, egybehangzóan állítják, igaz, amit elmondott.

Az apát folytatólagosan elkövetett szeméremsértéssel, az édesanyát – akiről kiderült, hogy ő bántalmazta a gyereket – kiskorú veszélyeztetéssel gyanúsítják. Jelenleg szabadlábon védekezhetnek, ha bűnösségük beigazolódik, több évnyi szabadságvesztésre számíthatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik