Belföld

Jegykiadó a BKV szépe

Bak Erzsébet jegykiadó pénztáros lett idén a BKV szépe. Miss BKV szabadidejében kirándul, táncol és szereti a jó filmeket. Ma két kisgyermeke van, de öt testvére mellett az élete korábban is csupa móka és kacagás volt – áll a közlekedési társaság közleményében.

Az idei versenyre csak a közlekedési társaság alkalmazottai nevezhettek, szemben a tavalyi évvel, amikor családtagok is indulhattak. A résztvevő hölgyek életkora 24-47 év, van köztük fiatal lány és négygyermekes édesanya is. Beosztásuk változatos: villamosvezető, jegypénztáros, diszpécser, projektmenedzser, jegyellenőr és peronőr.

A győztes Bak Erzsébet munkaidőben jegykiadó pénztáros a Jegy- és Bérletértékesítési Szakszolgálat pesti pénztári csoportjánál. Szabadidejében kirándul, táncol és szereti a jó filmeket. Öt testvére mellett az élete csupa móka és kacagás volt, ezért ő is korán családra vágyott. Hat éves kisfia és három éves kislánya a legfontosabbak életében – fogalmaz a BKV közleménye. A legszebbnek talált hölgy 100 ezer forint értékű wellnesshétvégét nyert.

Balról jobbra: Tóth Helga, Bak Erzsébet és Fejes Erika (MTI)

Balról jobbra: Tóth Helga, Bak Erzsébet és Fejes Erika (MTI)

A Miss BKV második helyezettje, Fejes Erika menetirányító diszpécser, a bronzérmes Tóth Helga villamosvezető a 12-es vonalon. Ők egy-egy BKV-s ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik