Belföld

Nálunk tűnt el az exmodell?

Hónapokkal ezelőtt nyomtalanul eltűnt Magyarországon egy egykori osztrák modell, a magyar származású, brit állampolgárságú Eva Rhodes - jelentették szombati számukban a Kurier és a Kronenzeitung című osztrák lapok.

A 65 éves exmodell nővére attól tart, hogy testvére bűncselekmény áldozata lett. A sajtóbeszámolók szerint Rhodes állatvédőként is ismertségre tett szert, Győr közelében egy tanyája is volt, amely miatt még hatósági zaklatások is érték.

Mint a két osztrák lap tájékoztatott, Rhodes, aki 1956-ban menekült Magyarországról Ausztriába, majd később felvette a brit állampolgárságot, szeptember 10-én tűnt el nyomtalanul. Lánya ezután bejelentést tett a hatóságoknál. Az eltűnt nő lánya, a Bécsben élő Judith Majlath még keresőkutyákkal is nyomoztatott utána, mindhiába, az exmodell sorsa továbbra is rejtély maradt.

Annyit lehet tudni, hogy Rhodes legutoljára egy ismerősével bizalmasan közölte: Nagy-Britanniába utazik, hogy ott porckorongműtétnek vesse alá magát. Ezután 50 ezer forintot (189 eurót) még felvett a számlájáról, de azután soha többé nem látták. Az üggyel kapcsolatban jelenleg egy ismeretlen férfit gyanúsítanak, akit az eltűnés napján Rhodes autójában láttak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik