Belföld

A Malév 12 hétfői járatát törli

A Malév 12 hétfői járatát törli a ferihegyi sztrájk miatt, de utasainak négy úti cél felé alternatív járatokat kínál.

A következő járatok nem indulnak hétfőn: MA560 Genf (GVA); MA850 Bukarest (OTP); MA486 Ljubljana (LJU); MA470 Zágráb (ZAG); MA836 Várna (VAR); MA890 Marosvásárhely (TGM); MA880 Temesvár (TSR); MA844 Varsó (WAW); MA516 Stuttgart (STR); MA854 Bukarest (OTP); MA488 Ljubljana (LJU); MA442 Szkopje (SKP).

Genfbe, Bukarestbe, Varsóba, Stuttgartba a Malév hétfőn kínál alternatív járatokat, Bukarestbe például kora délután és éjszaka. Ljubljanába, Zágrábba, Várnára, Marosvásárhelyre, Temesvárra és Szkopjéba viszont nem szerepel további járat a Malév hétfői menetrendjében.

A törölt – és csak a törölt – járatokra szóló jegyeket a légitársaság térítésmentesen átírja egy másik, ugyanarra a célállomásra közlekedő Malév vagy más, a oneworld szövetség tag-légitársaságának járatára, vagy térítésmentesen visszatéríti a jegy árát.

A Malév továbbra is azt kéri utasaitól, hogy a járatok indulása előtt legalább két órával érkezzenek ki a repülőtérre, tekintettel arra, hogy az utasbiztonsági ellenőrzőpontok szűk keresztmetszete miatt a tranzitba bejutás várhatóan hétfőn is a megszokottnál hosszabb időt vesz majd igénybe.

Az utasok további információt a Malév Call Centertől, a 06-40-212121-es számon kaphatnak, illetve a légitársaság honlapján olvashatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik