Belföld

Prostituáltaknál próbálkozott az álrendőr

Egy magát rendőrnek kiadó férfi bukott le Borsod-Abaúj-Zemplén megyében: a csaló arra hivatkozva kért pénzt prostituáltaktól, hogy csak ennek fejében tekintene el az intézkedéstől; a férfit őrizetbe vették - közölte a rendőrség.

Egy emődi férfi rendőrnek adta ki magát prostituáltaknak, majd pénzt kért tőlük, cserében azt ígérve, ha fizetnek a lányok, akkor nem indít ellenük hivatalos eljárást” – mondta Dobi Tamás a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A részletekről szólva azt közölte: a Miskolci Rendőrkapitányságon egy miskolci nő tett bejelentést arról, hogy a lakásán megjelent egy férfi, aki azt állította magáról, hogy rendőr. Pénzt kért tőle, s egyben közölte vele azt is: tudomása van arról, hogy a nő az otthonában prostitúciós tevékenységet folytat.

Miután a nőnél nem volt annyi készpénz, amennyit az álrendőr tőle követelt volna, a nő – megegyezésük alapján – szexuális szolgáltatást nyújtott az elkövetőnek.

A 25 éves emődi férfi ezt követően máshol is előállt ugyanezzel a történettel. A rendőrség zsarolás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene, és bűnügyi őrizetbe vette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik