Belföld

Gyurcsány Orbánról: “gyáva, hazug magatartás”

Gyurcsány Ferenc szerint gyáva és hazug magatartás, hogy Orbán Viktor először a hatalmat akarja megszerezni és csak utána hirdetne programot; a miniszterelnök blogjában árulkodónak nevezte, ahogy "a Fidesz titkolja szándékait" és leleplezőnek, ahogyan "mégis kiszivárog egy-egy részlet".

A miniszterelnök blogbejegyzésében arról írt, hogy Orbán Viktor gazdasági vezetőknek azt mondta, először győzni akar, aztán egy darabig nem csinálna semmit és csak utána mondaná meg programját.

“Gyáva magatartás ez. Sőt hazug is. Különösen olyan ember szájából, aki eddig azt mondta, hogy csak azt hajthatja végre a kormány, amire a választóktól felhatalmazást kapott” – fogalmaz a miniszterelnök.

A kormányfő szerint a jobboldal legnagyobb ellenfele az idő. Indoklása szerint egyre jobb helyzetben lesz az ország, és ezt a választók is érezni fogják. Mint sorolta, javuló növekedési kilátások, növekvő jövedelmek jellemzik majd a következő hónapokat és éveket. Az ennek nyomán javuló közhangulat a jobboldal legnagyobb ellenfele – írta Gyurcsány Ferenc.

Mint megjegyezte, ha a választók javuló feltételeket tapasztalnak, akkor a válságkampány feltételei jelentősen romlani fognak, “ez pedig kihúzza a szőnyeget a Fidesz érvelése alól”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik