Belföld

Eloltották a csónakházat

Rövid idő alatt eloltották a Bíbic csónakházban keletkezett tüzet a Római parton. A tűzben személyi sérülés nem történt, az ott tárolt sporteszközöket is sikerült kimenteniük a tűzoltóknak.

A tűzoltóparancsnokság sajtóügyeletese kora délután arról számolt be, hogy tájékoztatta az MTI-t, hogy egy háromszáz négyzetméteres csónakház lángol Budapest III. kerületében, a Római parton. A tűzoltók hármas fokozatú – kiemelt – riasztással érkeztek a helyszínre, ahol több fecskendővel kezdték meg az oltást, amelyben egy tűzoltóhajó is részt vett.



Eloltották a csónakházat 1

Tûzoltók dolgoznak a Római-parton a Bíbic II. csónakház tetõszerkezetén (fotó: MTI)



Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója az épület teteje alatt lángokat látott és azt, hogy sűrű füst tört ki az ablakokon és a réseken. A Bíbic csónakházban tárolt sporteszközöket – többek között kenukat, kajakokat és többpárevezősöket – a tűzoltók időben kihozták az épületből – mondta az oltás befejezését követően Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője.


Szemtanúja volt a tűzesetnek? Van egy fotója, videója a történtekről? Töltse fel az FN Tudósítóba!

A csónakházon belül több helyiségre is átterjedtek a lángok, amelyek vélhetően azért csaptak fel, mert begyulladt a tűzhelyen felejtett étel. A csónakházban senki sem volt, amikor tűz keletkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik