Belföld

MSZP a megfélelmítés ellen

Az elmúlt hetekben számos szocialista politikust kíséreltek meg ismeretlenek terrorista módszerekre hasonlító módon megfélemlíteni, ami ellen fellép az MSZP elnöksége.

A bűnösök kézre kerítése a hatóságok feladata, de a következmények mérlegelése és a következtetések levonása mindannyiunk kötelessége.


A Magyar Szocialista Párt elnöksége elítéli és elutasítja a félelemkeltés minden módszerét, köztük a politikusok és családjuk, gyermekeik nyugalmát, normális életét, személyes biztonságát veszélyeztető aljas akciókat is, amilyenekkel az utóbbi hetekben az MSZP húsznál is több képviselőjét zaklatták.


A Magyar Szocialista Párt kiáll valamennyi képviselője és mindazon politikusok mellett, akiket munkájuk során meggyőződésük és elveik miatt támadás ért. A demokratikus vita, a vélemény-szabadság elleni durva támadásnak tartja, ha feltüzelt szélsőségesek érvek helyett fenyegetéssel élnek, ha meggyőzés helyett megfélemlíteni akarnak és céljaik érdekében túszként használják a családot, a gyerekeket – áll közleményükben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik