Belföld

Napos, de hideg idő várható

A keddi nap folyamán szórványos havazásra, valamint -2 és +2 fok közötti csúcshőmérsékletre számíthatunk. Szerdától tovább enyhül az idő, péntektől viszont helyenként ködfoltok kialakulása várható.

Kedden eleinte elszórtan, majd főleg nyugaton és délen néhol előfordul havazás, de északkelet felől egyre többfelé felszakadozik, csökken a felhőzet, csapadék sehol sem várható. Helyenként erősen párás lesz a levegő, néhol megélénkül az északi szél. Az előrejelzések szerint a hőmérséklet kora délután -2, +2, késő este -2, -7 fok között valószínű.

A szerdai és csütörtöki napon sok napsütésre lehet számítani, és a gyenge légmozgás sem lesz zavaró, ugyanakkor a nappali felmelegedés nem erősödik. Péntektől egyre inkább a köd és a párásság lesz a meghatározó elem időjárásunkban. A ködfoltok többfelé tartósan megmaradhatnak.


Van egy híre, fotója? Tegye fel az FN Tudósítóra!


Az Időkép előrejelzése szerint szombaton sem várható változás időjárásunkban: a reggeli -4 és -8 fok körüli hőmérsékletek után, napközben is csak -2 és +3 fok közelében tetőzik a csúcshőmérséklet. Ezen a napon is tartósan ködös, párás, szürke időre készülhetünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik