Belföld

Zsanett ismét erőszakkal vádol

A 21 éves E. Zsanett feljelentése nyomán indult ügyben keletkezett mintegy 3 ezer oldalnyi anyag számtalan megdöbbentő információt tartalmaz. Az egyik ilyen tanúvallomásban az egyik volt osztálytársát, illetve munkaadóit is erőszakkal gyanúsította – írta a Bors.

A Zsanett-ügy során összegyűlt iratrengetegben több érdekes, a sértett egyéniségét jól bemutató részlet is van. Többek között annak a tanúnak a vallomása, aki magától jelentkezett az ügyészségnél – tudta meg a Bors. A fiatal lány elmondása szerint 13-14 éves korukban azt mesélte neki Zsanett, hogy egy férfi beszorította egy kapualjba és megpróbálta megerőszakolni, de nem sikerült neki.

A bulvárlap szerint a későbbiekben az egyik osztálytársát is erőszakkal vádolta. Állítólag egy tartozás miatt a fiatalember felment Zsanetthez, ám az elszámolás helyett a srác a fürdőszobába szorította osztálytársnőjét és megerőszakolta. Sőt, Zsanett elmondása szerint két munkaadója is inzultálta szexuálisan – tudta meg a Bors.

Ezeket az eseteket ugyan nem jelentette a hatóságoknak, azt azonban igen, amikor állítólag május 4-én öt rendőr a Múzeum körúton egy autóba kényszerítette, és egyikük megerőszakolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik