Belföld

Zsanett-ügy: nem a rendőröktől származnak a DNS-minták

Nem a nemi erőszakkal gyanúsított rendőröktől származnak az anyagmaradványok, amelyeket a szakértő talált E. Zsanett ruháján – értesült a Blikk.

Az ügyészségre még nem érkezett meg a hivatalos papír a DNS-vizsgálat eredményéről, a bulvárlap azonban úgy tudja, az orvosszakértői véleményben az szerepel, hogy E. Zsanett nadrágján, amit az állítólagos erőszak hajnalán viselt, két különböző férfitól származó DNS-mintát találtak, ám egyik sem a nemi erőszakkal gyanúsított rendőröktől származik.


A lány ruháján lévő anyagmaradványok DNS-vizsgálata mellett az orvosok megnézték azt a mintát is, amit a nőgyógyász vett le az állítólagos erőszak napján Zsanettől, ám ebben sem találtak spermát. Még hátravan viszont a rendőrök ruháinak vizsgálata, amelyen a lánytól származó DNS-nyomokat keresnek.

A lap információi szerint a XIII. kerületi kapitányság elrendelte a nyomozást E. Zsanett ellen sikkasztás alapos gyanúja miatt, ugyanis a lányt nemrégiben volt munkaadója jelentette fel, miután – állítása szerint – Zsanett több alkalommal pénzt lopott az üzlet kasszájából, mintegy félmillió forint értékben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik