Belföld

A volt Los Angeles-i főkonzullal erősít az MDF

Kerék-Bárczy Szabolcs lett a Magyar Demokrata Fórum új szóvivője - jelentette be Dávid Ibolya. A párt dinamikus kommunikációra készül.

Új, dinamikus kommunikációra készülünk, az erre történő felkészülésünk első lépése, hogy a Magyar Demokrata Fórum sajtószóvivővel kíván az elkövetkezendő időszakban dolgozni – mondta Dávid Ibolya, aki Herényi Károly frakcióvezetővel tartott közös sajtótájékoztatót. Kiemelte: kommunikációjában az MDF a jövőben a pártok közötti együttműködésre helyezi a hangsúlyt. Az ellenzéki párt emellett a már létező zöld szám mellett további olyan kampányokat is indít, amelyekkel közvetlenül a választókhoz szól.

Az MDF új szóvivője, Kerék-Bárczy Szabolcs 1992-1994 között a miniszterelnök kabinetfőnökének titkára, ezt követően két évig az MDF-frakció tanácsadója volt. 1998-tól 1999-ig a Miniszterelnöki Hivatal kabinetfőnöke, ezután Martonyi János akkori külügyminiszter főtanácsadója volt. 2001-2004 között a Magyarország Los Angeles-i főkonzulja volt. Tanulmányait egyebek mellett a Külkereskedelmi Főiskolán, valamint a Harvard Egyetemen végezte.

A párt korábbi sajtófőnöke 2006. november elején közös megegyezéssel távozott az MDF-től. Fekete Zoltán kevesebb, mint négy hónapig vezette a sajtóosztályt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik