Belföld

Lemondott tagságáról Sipos

Sipos József, az MSZP TPT tagja közleményben tagadja hogy az MSZP Választmányának október 7-i ülésén elhangzottak kiszivárogtatásában részt vett. Ugyanakkor elismeri, hogy ő engedte be a rádióst az ülésre. Lemond választmányi tagságáról.

Sipos hétfő esti közleményében visszautasítja, hogy a kiszivárogtatáshoz a Társadalompolitikai Tagozatnak, illetve azok ügyvivőinek bármilyen köze lenne. Ugyanakkor elismeri, hogy a Választmány ülésére Mályi-Kovács Krisztát, a Magyar Rádió tudósítóját – udvariasságból – ő hívta be. Mint írja, később érkezett, nem tudta, hogy a választmány elnöke zárt ülést rendelt el.

„Egyértelműen állítom, nem láttam és nem tudtam, hogy Mályi-Kovács Kriszta az elhangzottakról titkos felvételt készített. Ezt a cselekedetét elítélem és nem tartom az oknyomozó újságírás elfogadható módszerének.

Figyelmetlenségem politikai következményeiért vállalom a felelősséget: lemondok a Társadalompolitikai Tagozat ügyvivői tisztségéről és az MSZP választmányi tagságáról.” – zárul Sipos közleménye.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik