Belföld

Tarlós hökösökkel találkozott

Állandó, élő kapcsolatot kíván fenntartani megválasztása esetén a fővárosi egyetemekkel, főiskolákkal és a Magyar Tudományos Akadémiával Tarlós István.

A Fidesz támogatásával induló főpolgármester-jelölt tíz felsőoktatási intézmény hallgatói önkormányzatának vezetőjével találkozott.

Tarlós István újságírók előtt problémának és javítandónak nevezte a kollégiumi ellátást, mint mondta gyakorlatilag megszűnt a menza, s igen rosszak a sportolási lehetőségek is.

Elmondta: megbeszélést kezdeményez a sportszövetségek vezetőivel arról, hogy az egyetemisták és főiskolások kedvezményesen látogathassák a különböző sportrendezvényeket.

Megválasztása esetén támogatná a vezeték nélküli internet hozzáférés elterjesztését, és ifjúsági információs irodákat hozna létre a fővárosban.

Az utazási kedvezményekről elmondta: azok az egyetemisták, főiskolások, akik szorgalmi időszakban diákbérletet vásárolnak, a nyári hónapokra Budapest Kártyát kapnának, amellyel különböző kedvezményeket vehetnének igénybe, például múzeumokban, strandokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik