Belföld

A Jobbik a jobboldali jelöltek mellé állt Miskolcon

Megszületett a jobboldali összefogás Miskolcon, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kriza Ákost, a Fidesz-MDF-KDNP közös polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit támogatja - közölte Szegedi Csanád, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke.

A jobboldal közös miskolci polgármesterjelöltje, a Nagyváradról származó Kriza Ákos számtalanszor igazolta elkötelezettségét a magyar nemzeti értékek mellett, személye garanciát jelent arra, hogy győzelme esetén Miskolcon végre elindulhat egy sikeres városfejlesztési program, amelyben a hagyományos magyar, keresztény értékek dominálnak majd – fogalmazott Szegedi Csanád.

A sajtótájékoztatón – amelyen jelen volt Kriza Ákos is – a Jobbik megyei elnöke azt is elmondta, hogy a “balliberális városvezetési bakik, hazugságok és hitelbe döntések után mindent meg kell tenni a változásért, és erre jó az esély”.

Szegedi Csanád elmondta: a Jobbik önálló képviselőjelöltet nem indít Miskolcon, ugyanakkor az a tény, hogy támogatják a jobboldal polgármesterjelöltjét, és valamennyi képviselőjelöltjét, nem jelenti függetlenségük feladását.

A MIÉP-pel a mozgalom Borsodban minden kapcsolatot megszakított – tette hozzá. Pelczné Gáll Ildikó a Fidesz országos alelnöke azt mondta: helyi szinteken köszönettel fogadják a Jobbik támogatását, ugyanakkor “nem választási szövetségről van szó”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik