Belföld

Révész: a Népszabadság kövesse meg Orbánt

Révész Máriusz cáfolta a Népszabadság információját, amely szerint Orbán Viktor családi háza lényegesen nagyobb és drágább annál, mint amit vagyonbevallásában szerepeltet.

Révész közleményében kijelenti: a mai Népszabadságban egy minden valóságalapot nélkülöző írás jelent meg Orbán Viktor családi házáról, amelyben ismételten tendenciózus, rosszindulatú, teljességgel alaptalan állításokat tesznek a volt kormányfővel kapcsolatban. A lap meg nem nevezett szakértőkre hivatkozva tényként tüntet föl becsléseket, saját tippjeit igyekszik valós adatként beállítani. Révész arra kéri az újság főszerkesztőjét, hogy kövesse meg Orbán Viktort, „ellenkező esetben sajnálattal azt kell tudomásul vennünk, hogy a Népszabadság önszántából továbbra is szerepet vállal az Orbán Viktor ellen indított lejárató-hadjáratban.”

A Népszabadság pénteki számában megjelent, hogy a Cinege utcai ház átépítése után összesen mintegy 400 négyzetméteres hasznos területű objektum jött létre. A megkérdezett szakértők úgy vélik, hogy csoda, ha az Orbán Viktor által bevallott 20 millió forintból a munkát finanszírozni lehetett. Szerintük piaci áron mindez körülbelül 80-100 millió forintba kerül. Ennek megfelelően a felújított és kibővített szabadság-hegyi ingatlan értéke is jóval több az Orbán Viktor által nyilvánosan becsült 95 millió forintnál, óvatos becslések szerint is ennek a duplája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik