Belföld

Ingyenes ünnepi telefonálás a UPC-nél és a Monortelnél

Karácsony és Szilveszter napján az idén is minden telefonos előfizetőjének ingyenes hívásokat és beszélgetéseket biztosít a UPC magyarországi csoportja, amelynek tagja a Monor Telefon Társaság is.

A UPC közleményéből kiderül, hogy a Pest megye délkeleti részén, 43 településen szolgáltató Monor Telefon Társaság előfizetői december 24-én és 31-én egész nap, az egész 29-es körzeten belül, mind helyben, mind pedig a települések között korlátozás nélkül ingyenesen telefonálhatnak. Ezeken a napokon a telefontársaság 0-tól 24 óráig sem kapcsolási, sem percdíjat nem számít fel egyéni előfizetőinek. A UPC kábeles telefonszolgáltatásának előfizetői pedig Budapest területére telefonálhatnak ingyen a megadott napokon, a UPC saját hálózatán kívülre is.

A Monortel előfizetői már évek óta ingyen telefonálhattak december 24-én és 31-én, míg a Budapesten a közelmúltban indított kábeles telefonszolgáltatás, a UPC Telefon előfizetőinek a társaság ez évtől vezette be az ünnepnapi kedvezményét.

Legutóbb a Tele2 jelentette be, hogy december 25-én, illetve január 1-én, azaz karácsony és az új év első napján 0-24 óra között lehet telefonálni ingyen a helyi, helyközi I., helyközi II. és belföldi távolsági hívásirányokban a Tele2 hálózatán keresztül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik