Belföld

Megújult az Ebroker

Az Inter-Európa Bank on-line tőzsdei hírportálja és kereskedési rendszere, az Ebroker 2004. november 11-től megújult arculattal jelentkezik. Ezzel párhuzamosan a Bank fejlesztői néhány funkcionális módosítást is végrehajtottak.

Az Ebrokert üzemeltető Inter-Európa Bank meghívásos, zártkörű pályázatot írt ki az eBroker oldal teljes design-tervének elkészítésére. A Bank az ügyfeleivel közösen választotta ki a pályázat nyertesét, a Keystone-t.

A változások alapvetően a hírportál és a kereskedési rendszer külső megjelenését érintették. Megváltozott az oldalak menüszerkezete, amely a könnyebb navigálást biztosítja. Fontos újdonság, hogy a főoldalon a legfontosabb hírek – az internetes újságokhoz hasonlóan – rövidített tartalommal is megjelennek. A vezető híreket követően egy új rovat, a „Hírek percről-percre” került bevezetésre, amelyben az adott nap teljes hírfolyama elolvasható. A Bank elemzői által készített hírkategóriák szintén a felső horizontális menüpontban kaptak helyet.

Az Ebroker az Inter-Európa Bank 2000 májusában indított tőzsdei kereskedési rendszere, amely belföldi és külföldi részvények, befektetési jegyek és állampapírok adásvételére, valamint esetleges részvényjegyzésekhez, nyilvános értékesítésekhez  internetes felületet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik