Belföld

A legtöbben a PanTelhez vitték a számukat

Az Elektronikus Hírközlési Törvény év eleji hatályba lépése óta mintegy 37 000 telefonszámot hordoztak el az előfizetők régebbi szolgáltatójuktól. Legtöbbjük, közel 26 000 telefonszám gazdája a PanTel Rt-t választotta.

A PanTel közlemény szerint a cég jelentős előnye, amely versenytársaitól megkülönbözteti, hogy egyedüliként rendelkezik a Matávéval összemérhető országos hálózattal, ami a stabilitás és kockázatmentes szolgáltató-váltás egyik kulcsfontosságú feltétele.
A távközlési liberalizáció kiteljesedésének köszönhetően 2004 elején megindulhatott a valódi verseny. A számhordozhatóság törvényi és műszaki lehetőségének megteremtésével lehetővé vált, hogy az előfizetők addigi számuk megtartása mellett más szolgáltatót válasszanak. Ez az intézkedés segíti a szabad verseny kialakulását és hozzájárul ahhoz, hogy az előfizetők valóban a számukra megfelelő távközlési vállalatokkal szerződjenek.

A PanTel Rt. közleménye szerint megbízhatóságukat jelzik a számhordozhatóság lehetőségével élő, PanTelhez átszerződött ügyfelek is, mint a Dunaferr Rt., a GLS Hungary Kft., a L’Oreal Kft., a Masterfoods, vagy a Tetra Pak Rt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik