Belföld

Interneten is lehet buszjegyet venni

A VOLÁNBUSZ Rt. nemzetközi járataira az utasok már az interneten is kifizethetik a menetjegyük árát. Az új szolgáltatás a belföldi járatokra nem vonatkozik.

A VOLÁNBUSZ Rt. – a magyar közúti közlekedési szolgáltatók közül elsőként – bevezette az internetes bankkártyás jegyvásárlást, amelyet a nyugat-európai partnereik többsége már sikeresen üzemeltet. A társaság megújult honlapján (http://www.volanbusz.hu) lehetőség nyílik a nemzetközi menetjegyek kényelmes és gyors megvételére, az „elektronikus pénztárak” a nap 24 órájában az utasok rendelkezésére állnak.

Ennek köszönhetően az internetező vidéki utasoknak nem kell a partnerirodákba befáradni, hiszen otthon, a munkahelyükön vagy akár bármelyik internet kávézóban is megvásárolhatják a buszjegyeket. Az internetes vásárlási lehetőség a külföldi utasok számára is megkönnyíti az utazást, mert rövid időn belül angolul is igénybe vehető az új szolgáltatás.

Az utasok az internetes menetjegyeket jelenleg még csak budapesti felszállással vásárolhatják meg. Az internetes értékesítési csatorna beindulásával párhuzamosan új, a legkedvezőbb árakat biztosító „Net Ár” kedvezmény került bevezetése, melyet kizárólag a társaság honlapján keresztül vásárlók érnek el.

Az internetes bankkártyás fizetés az Inter-Európa Bank eCommerce szolgáltatásán keresztül történik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik