Belföld

Új üzlettárs és 3 új igazgató a Deloitte-nál

Gion Gábor a Deloitte Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. új üzlettársaként kezdte meg munkáját. Kövesdy Attila, Veszprémi István és Jászkuti Bertalan a cég szenior menedzserei igazgatókként folytatják munkájukat.

Gion Gábor 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyet az Arthur Andersennél és az elmúlt 2 évben az Ernst & Young-nál szerzett. Számos iparágban dolgozott már, legnagyobb ügyfelei közé tartozott a Mol csoport és az Egis Gyógyszergyár. Jelentős átvilágítási projekteket vezetett mind Magyarországon, mind a közép-európai országokban.

Kövesdy Attila és Veszprémi István, a Deloitte Üzletviteli és Vezetési Tanácsadó Rt. adó és jogi tanácsadó részlegének valamint Jászkuti Bertalan a cég pénzügyi tanácsadás osztályának eddigi szenior menedzserei igazgatókként folytatják munkájukat.

Kövesdy Attila közel tíz éve dolgozik a Deloitte-nál. Társasági adózásra specializálódott, majd 18 hónapot töltött az Amerikai Egyesült Államokban a Deloitte Global Excellence Programjának keretében, ahol nagy tapasztalatra tett szert nemzetközi adózásban, és komoly ügyfélkapcsolatokat épített ki a globális cég amerikai ügyfeleivel. Kövesdy jelenleg elsősorban a legnagyobb hazánkban jelen levő amerikai vállalatok részére nyújtott adótanácsadásért felelős.

Veszprémi István hét éve csatlakozott a Deloitte-hoz, és rövid időn belül az adóosztály kulcsembere lett. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a társaságok adózását illetően, így többek között a társasági adó, az általános forgalmi adó területén és adótervezésben. A Deloitte transzferárakkal kapcsolatos szolgáltatásainak kiépítésében fontos szerepet tölt be. Számos jelentős hazai és nemzetközi társaság adótanácsadásáért felelős.

Jászkuti Bertalan az elmúlt 7 évben befektetési bankoknál – CA IB Investmentbank, HSBC Investmentbank – dolgozott, vállalati pénzügyi tanácsadási területen. Tavaly Angliából hazatérve csatlakozott a Deloitte-hoz, és az eltelt viszonylag rövid idő alatt is komoly mértékben hozzájárult az M&A üzletág növekedéséhez. Kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik a gyógyszeripar/egészségügy, illetve a kockázatitőke-befektetések területén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik