Belföld

Személyi változások az Umicore leányánál

Nagy Csaba, az Umicore Kft. eddigi ügyvezető igazgató-helyettese a vállalat tanácsadójaként tevékenykedik tovább. A társaság kereskedelmi vezetőjévé Schmidt Klajkó Tündét nevezték ki.

A francia Umicore vállalatcsoport a világ egyik vezető fémipari vállalata, amely fém építőipari alapanyagok széles választékát kínálja. Magyarországi leányvállalata, az Umicore Kft. többek között a Franciaországban gyártott, VM ZINC márkanevű horganytermékek magyarországi forgalmazásával foglalkozik.

Nagy Csaba János, aki a cég 1995-ben történt alapításától kezdve ügyvezető igazgató helyettesi pozícióban vezette a napi operatív tevékenységet, 2004. augusztus 1.-től külső tanácsadóként támogatja Jim de Santiago ügyvezető igazgató munkáját.
A társaság kereskedelmi vezetőjévé Schmidt Klajkó Tündét nevezték ki, aki ebben a minőségében a vállalat beszerzési és értékesítési tevékenységét valamint a partnerkapcsolatokat irányítja. Az új kereskedelmi vezető három éve dolgozik a cégnél, korábban a társaság értékesítési tevékenységéért volt felelős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik