Belföld

László Csaba a KPMG csapatában

A KPMG új partnerrel erősíti adótanácsadói üzletágát. László Csaba szeptembertől csatlakozik a szakmai tanácsadó céghez, ahol a társaságiadó-tanácsadási szolgáltatásokért felel majd.

Robert Stöllinger, a magyarországi KPMG vezető partnere elmondta, a lépéssel a cég ügyfelei legjobb kiszolgálását kívánja biztosítani egy olyan időszakban, amikor az Európai Unió tagjává vált Magyarországon működő cégek számos új kihívással szembesülnek.

„A bővülő gazdaság, valamint az uniós tagsággal járó óriási lehetőségek és új szabályozási környezet igen sok teendőt jelentenek minden magyarországi cég számára, ezért az ügyfelek legjobb kiszolgálása érdekében a KPMG folyamatosan bővíti erőforrásait – tudásbázisát és szakembergárdáját. Meggyőződésem, hogy az a tapasztalat és tudás, amit László Csaba az adózásban, a vállalatirányításban és a törvényalkotásban szerzett, igen jelentős támogatás lesz nemcsak minden ügyfelünknek, de a KPMG egészének is. Egyúttal hozzájárul a törvényalkotási folyamatok és szempontok, a makrogazdasági fejlemények, valamint a nemzeti reformprogramok jobb megértéséhez is” – hangsúlyozta Robert Stöllinger.

László Csaba szeptembertől kapcsolódik be a KPMG 50 fős adótanácsadó-üzletágának munkájába, és a társaságiadó-tanácsadási szolgáltatásokért felel majd. Az átfogó tanácsadási szolgáltatásokat kínáló üzletág munkáját jelenleg két partner, Mike Glover és Nink Gabriella irányítja.

László Csaba, aki pénzügyminiszterségét követően, 2004 februárjától a Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. igazgatóságának elnökeként dolgozott,  egyúttal a KPMG Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatói posztját is betölti majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik