Belföld

A KFKI ISYS-nek 800 milliós bevételt hoz vállalatirányítási szoftvere

A KFKI ISYS Kft. 800 millió forint árbevételt ért el 2003-ban az MFG/PRO vállalatirányítási rendszer értékesítésével - közölte Visi Dezső, a KFKI ISYS Kft. kereskedelmi igazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Az MFG/PRO rendszer az amerikai QUAD Inc. terméke, kizárólagos értékesítési jogával Magyarországon a KFKI ISYS Informatikai Kft. rendelkezik.

A vállalatirányítási szoftverek magyarországi piacán az MFG/PRO jelenleg 5,7 százalékos részesedéssel rendelkezik – mondta Visi Dezső. Hozzátette: a rendszer felhasználóinak száma tavaly 20 százalékkal ötven fölé emelkedett, az MFG/PRO-t alkalmazza többek között a Cerbona Rt., a Mofém Rt., a Magyar Suzuki Rt. és a GANZ Transelektro Villamossági Rt.

A KFKI Számítástechnikai Rt. 85 százaléka a menedzsment, 14,5 százaléka a Magyar-Amerikai Vállalkozásfejlesztési Alap tulajdonában van – mondta Ludman Lajos, a KFKI vezérigazgatója. A KFKI csoporthoz 6 cég tartozik: az LNX, az ICON, az IQSYS, az ISYS, a CONSERO és az EVOLIT.

A csoport 2003-ban 17 milliárd forint árbevételt ért el, 2004-re 18 milliárd forint árbevételt, és 600 millió forint adózás előtti eredményt terveznek – mondta Ludman Lajos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik