Belföld

Karrier Iránytű teszt – vegye kézbe karrierjét!

Ha Ön pályakezdő vagy munkahelyváltásra készül: tesztelje magát! A Profiles International Hungary Kft. online karrieriránytű tesztje objektív képet alkot arról, hogy személyisége alapján Önhöz milyen munkakör illik a legjobban, hol van a legnagyobb esélye a sikerre úgy, hogy közben Ön is jól érezhesse magát, mert természetes hajlamaira szabott feladatkört lát el, és felszabadultan valósíthatja meg önmagát a munkahelyén.

A FigyelőNet olvasóinak a teszt kedvezményes áron áll a rendelkezésére: 29 000 Ft+ Áfa áron értékeli ki számukra a Profiles Hungary Kft. a kitöltött Karrieriránytű tesztet.

A teszt kitöltéséhez körülbelül 60 percre van szüksége, melynek eredményeként egy komplex, objektív értékelést kap gondolkodási stílusáról, érdeklődéséről és viselkedésbeli tulajdonságairól, és egy javaslatsort azokról a foglalkozásokról, melyek a legjobban illenek Önhöz. Ne vegyen igénybe semmilyen külső segítséget, mert csak így kap valóságos és érdemi információt saját képességeiről!

Ha érdekli a Karrieriránytű teszt, vegye fel a kapcsolatot a Profiles Magyarországgal a profiles@profiles.hu e-mail címen!

A Profiles International által 1992 óta forgalmazott teszteket és a Profiles szakértői rendszert ma már a világ 62 országában 45 000 vállalat használja. A szolgáltatások 18 nyelven az interneten keresztül is elérhetők. Ügyfeleink munkakörelemzésre, kompetenciabank összeállítására, rátermettség-vizsgálatokra, teljesítményértékelésre, karriertervezésre, vezetők személyre szabott fejlesztésére, csapatépítésre, az ügyfélkapcsolatok javítására, az értékesítés növelésére, megbízhatósági- és hozzáállás vizsgálatokra és a szervezetfejlesztés más területein adódó kérdések megoldására használják módszereiket.

Magyarországon 1999 óta kínálja szolgáltatásait a Profiles International Hungary Kft. a hazai viszonyokhoz adaptálva, mellyel a vállalatok gazdasági, stratégiai céljai mellett a munkavállalók személyiségfejlődését, fejlesztését is gyakorlatias információval támogatja.

További információért látogasson el a www.profiles.hu weboldalra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik