Belföld

Itt az új ingatlanbefektetési botrány

Csalás miatt nyomoz a rendőrség Győr-Moson-Sopron megyében, ezúttal a KPHM ingatlanfejlesztési szövetkezet ügyeit vizsgálják. A rendőrség vádemelést javasol az ügyben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya nyomozást folytat csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a KPHM Ingatlanfejlesztési Szövetkezet vezetői ellen, akik 2003 január és augusztus közötti időszakban magas hozammal kecsegtető ingatlanbefektetés ígéretével tagokat toboroztak, és tagi kölcsönként megközelítőleg 800 millió forintot szedtek be.

A magas hozam reményében sokan az egész vagyonukat, összes megtakarításukat befektették, most már látszik, a semmire. A pénz eltűnt, és mintegy 800 sértett fut a pénze után. Nehéz volna ennyi embernek egyszerre üzenni, és levélben kiértesíteni, ezért a nyomozó hatóság az iratismertetés időpontját a sajtón keresztül közli. A rendőrség befejezte a KPHM Ingatlanfejlesztési Szövetkezet vezetői ellen folytatott nyomozást, és az eljárás során keletkezett nyomozati iratokat a sértettek április 29-én, azaz jövő csütörtökön reggel nyolc órától tekinthetik meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Szent Imre út 2-4 szám alatti hivatalos helyiségében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik