Belföld

Az IBM elnyerte az Intel folyamatos minőségjavítási díját

Az IBM lett az Intel Corporation 2003. évi beszállítóinak a folyamatos minőségjavításért adományozott, értékes SCQI-díj (Supplier Continuous Quality Improvement Award) egyik nyertese - közölte lapunkkal a társaság.

Ez a díj az Intel azon beszállítóinak legmagasabb szintű elismerése, akik olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek alapvető fontosságúak az Intel sikere szempontjából, és akik rendkívüli mértékben elkötelezettek a minőség és a teljesítmény iránt. Az IBM az Intel számára gyártott notebookok, asztali számítógépek, munkaállomások és szerverek szállításáért részesült az elismerésben. Az IBM és 15 további SCQI-díjazott tiszteletére ünnepséget rendeztek a kaliforniai Burlingame-ben.

Az SCQI-díj az Intel folyamatos minőségjavítási programjának része, amely az Intel beszállítóit további erőfeszítésekre és folyamatos minőségjavításra kívánja ösztönözni. Megszerzéséhez a beszállítóknak legalább 95 százalékos eredményt kell elérniük azon az értékelésen, amely felméri a jelöltek teljesítményét és azt, hogy meg tudnak-e felelni a költségekkel, minőséggel, rendelkezésre állással, szállítással, technológiával és reagálási idővel kapcsolatos elvárásoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik