Belföld

Ötmilliárd 82 milliót vitt az ötös

Van telitalálatos szelvény az ötös lottón; Magyarország történetének rekordnyereménye körülbelül 5 milliárd 82 millió forintot jelent az egyetlen öttalálatos szelvény tulajdonosának - tájékoztatta a Szerencsejáték Rt. szóvivője az MTI-t szombat este.

A nyertes lottószámok: 4, 15, 46, 49, 59. Elmondása szerint a 38 hét halmozódást követően kialakult rekordnyereményért a nyertesnek 90 napon belül kell jelentkeznie.

“A nyereményt legkorábban a sorsolást követő harmadik hét keddjén, azaz december 16-án utalja a Szerencsejáték Rt.” – közölte a szóvivő, hozzátéve: ekkora összeget – amely után már nem kell adózni – csak átutalással fizetnek ki. Somorai László jelezte: a szerencsés nyertesnek a lottózókban is fellelhető, úgynevezett “Nagy nyertes számot” kell felhívnia és a Szerencsejáték Rt. illetékesével kell egyeztetnie, mi legyen a nyeremény átvételének az eljárása.

A szóvivő leszögezte: a Szerencsejáték Rt.-től nem kerülhet ki olyan adat, amely révén kiderülhetne, hogy ki nyerte meg a főnyereményt. Somorai László megjegyezte: a jövő héten körülbelül 60 millió forintot jelent majd az öttalálatos lottószelvény.

Ajánlott videó