Belföld

Berekesztették a brókerbizottság szerdai ülését

admin
admin

2003. 11. 12. 12:36

Nem fogadta el a napirendjét az Országgyűlés brókerbizottsága szerdai ülésén, így a testület nem folytathatta a munkát. A kormánypárti és az ellenzéki képviselők sajtótájékoztatókon értékelték a történteket.

A kiküldött napirendi javaslat szerint a testület vizsgálati ütemtervének megtárgyalása után folytatták volna a parlament által meghatározott kérdések tárgyalásának előkészítését.

Az ülésen Demeter Ervin (Fidesz) bizottsági elnök közölte: az ütemtervhez Tóth Károly és Wiener György szocialista képviselők módosító javaslatot nyújtottak be, a napirendhez azonban nem érkezett módosító javaslat. Mint mondta, a házszabály szerint a napirendről vita nélkül kell határozniuk. A kormánytöbbség viszont nem fogadta el a bizottsági elnök által javasolt napirendet.

Gulyás József (SZDSZ) a napirendi javaslat elutasítását indokolva a kormánypárti képviselők sajtótájékoztatóján – a házszabályt idézve – kijelentette: nincs olyan, hogy vita nélkül döntsenek a napirendről, sőt az ülés közben is lehetőség van változtatni rajta.


 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.