Belföld

Akár már januártól lehet pályázni EU-forrásokra

24.hu
24.hu

2003. 05. 21. 11:14

Akár már a jövő év elejétől lehet pályázni az európai uniós strukturális alapok terhére, a Nemzeti Fejlesztési Terv (NFT) keretében kiírt támogatási forrásokra. Balogh András, az NFT koordinációs titkárságának munkatársa egy szerdai, budapesti konferencián elmondta: a tervezett ütemezés szerint május végéig várják a projektötleteket az önkormányzatoktól és a vállalkozásoktól. Ezek alapján egy nemzetközi konzorcium készíti el a pályázatokat 2003 őszén. Szavai szerint, ha sikerül tartani az ütemtervet, akkor akár még a csatlakozás előtt, 2004 januárjában pályázni lehet ezekre a forrásokra. Az NFT keretében 2004-2006 között 1.200-1.500 milliárd forint EU-forrás és magyar társfinanszírozás fordítható fejlesztésekre.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.