Belföld

A szerb kormány kapcsolatban áll a gazdasági bűnözőkkel

A szerbiai kormány egyes tagjai kapcsolatban állnak a gazdasági bűnözéssel - jelentette ki a Szerbiai Nemzeti Bank kormányzója.

Mladjan Dinkic, a Szerbiai Nemzeti Bank kormányzója kijelentette, hogy a mostani összetételű szerbiai kormány azért nem tudja felvenni a harcot a gazdasági bűnözéssel, mert egyes tagjai szoros kapcsolatban állnak a gazdasági bűnözőkkel – jelentette a belgrádi Beta hírügynökség.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.