Belföld

Tőkeemelés és akvizíciós tervek a TvNetWork-nél

A TvNetWork Telekommunikációs Részvénytársaság közgyűlésén 350 millió forintos tőkeemelésről határoztak.

A 350%-on lejegyzett 100 millió forint névértékű részvény segíti a cég további expanzióját. A közgyűlés elfogadta a 2003-as beruházási tervet és megadta a felhatalmazást az igazgatóságnak a további akvizíciós tárgyalások folytatására. A magyar magánszemélyek tulajdonában álló társaság célja, hogy az internetszolgáltatási és kábeltelevíziós piac után, a távbeszélő piacon is jelentős szereplővé váljon.

A TVNetWork Rt. 2000. október 10-én alakult, azzal a szándékkal, hogy a te-lekommunikációs piac meghatározóan olcsó szolgáltatója legyen A megoldást az olcsó, saját fejlesztésű eszközök, ellátási módok jelentették. A cég alaptőkéje 250 millió forint, tulajdonosai magyar magánszemélyek.

A cég célja, hogy a következő év folyamán a közepes méretű internetszolgáltatók közé kerüljön, a szélessávú szolgáltatások területén pedig meghatározó részesedést kíván elérni.

A vállalat már elindította IP alapú és hagyományos hangszolgáltatásainak tesztelését. A mind a közületi, mind a magán előfizetők részére elérhető szolgáltatás elsődlegesen a külföldi és távolsági hívások költségeit csökkentheti jelentős mértékben.

A TvNetWork szolgáltatási területek találhatók többek között Budapesten a Kőbánya-Újhegyi lakótelepen, Rákoskeresztúron és Zuglóban, Kecskeméten, Debrecenben, Szegeden, Kiskunhalason, Baján, Kecelen, Lakitelken és Szolnokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik