Belföld

Tesztelje magát!

Ha kíváncsi arra, hogy személyisége, képességei, hozzáállása mennyire felelnek meg a jelenlegi munkaköri profiljának és az elvárásoknak, töltse ki a CAPTain Analízis tesztet.

A FigyelőNet olvasói részére a teszt kedvezményes áron áll rendelkezésre. Ha itt jelentkezik, egy-két munkanapon belül a Captain Hungary Kft. eljuttatja Önhöz a regisztrációs kódot, melynek segítségével a kérdőívet online formában kitöltheti.

A kitöltéséhez körülbelül 30 percre van szüksége. Eredményként egy komplex, objektív értékelést kap. Összesen 38 szempont alapján jellemzik a következő kompetencia csoportokban: munkához való hozzáállás, munkastílus, vezetői stílus és képességek, döntési képesség, személyiség, munkahelyi viselkedés, munkatársakkal való kapcsolat, fejlődési lehetőségek, képességek. Amennyiben kéri, lehetőség van arra is, hogy az Ön által választott profillal is összehasonlítsa eredményét valamint személyesen is konzultálhat a Captain Hungary Kft. karriertanácsadójával.

A CAPTain Online tesztrendszert 1982-ben Svédországban kezdték el fejleszteni. A szolgáltatások 12 nyelven és interneten keresztül is elérhetők. A folyamatos fejlesztések eredményeképpen a tesztrendszer tartalmazza a CAPTain Analízis, CAPTain Szubjektív, CAPTain 360° teszteket, és az ezekhez kapcsolódó módszertanok CAPTain Profilok, CAPTain Kompetencia segítségével hatékonyan támogatja az emberi erőforrás gazdálkodás különböző területeit; a felvételt, munkaköri elemzést, személyi állomány felmérést, képzést, karriertervezést, értékelést, munkatársak elkötelezettségének mérését, az átszervezések és szervezetfejlesztés különböző területeit.

Magyarországon 1997-ben került bevezetésre a CAPTain Analízis, 1999 óta pedig a Captain Hungary Kft. tanácsadói biztosítják valamennyi teszt és szolgáltatás elérését.
A teszt kitöltéséért, az eredmény írásbeli visszajelzéséért és szóbeli konzultációért a CAPTain Hungary Kft. kedvezményes, 30 000 Ft + áfa díjat számol fel.
További információért a tesztekről és szolgáltatásokról keresse fel a www.captain.hu oldalt!

Jelentkezzen itt a tesztre!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik