Belföld

Vezetőváltás a KPMG-nél

A KPMG budapesti irodájának élén Robert Stöllinger, a könyvvizsgálati részleg eddigi vezetője váltja Richard Ebling senior partnert. Richard Ebling így a jövőben a KPMG Közép- és Kelet-Európai Regionális Irodájának (KPMG CEE) irányítására koncentrálhat – közölte a könyvvizsgáló és tanácsadó cég.

Richard Ebling 16 országban több mint 2500 munkatárs munkáját irányítja a KPMG közép- és kelet-európai regionális irodájának élén, amelynek árbevétele az elmúlt üzleti évben 154 millió dollár volt.

Richard Ebling 28 éve dolgozik a KPMG hálózatában. Vezető posztokon dolgozott Svájcban és Belgiumban, majd 1998-ban átvette a magyarországi iroda vezetését. Azóta egyszerre töltötte be a magyarországi KPMG senior partneri és a regionális iroda elnöki tisztét. Tavaly októberben – 2003. áprilisi hatállyal – a regionális iroda vezérigazgatójának is megválasztották.

Ezzel egy időben a KPMG magyarországi irodájának vezetését Robert Stöllinger veszi át.Robert Stöllinger 1992 óta dolgozik a KPMG-nél. 1998-ban már partner, majd 2000-ben beválasztják a KPMG regionális irodájának igazgatóságába és kinevezik a magyarországi iroda könyvvizsgálati részlegének vezetőjévé is. Az Egyesült Királyságban bejegyzett könyvvizsgáló (ACCA), bankok és biztosítótársaságok könyvvizsgálatának, valamint a Nemzetközi Jelentéskészítési Standardok (IFRS) alkalmazásának és bevezetésének szakértője. Robert Stöllinger 36 éves, osztrák állampolgár, németül, angolul és magyarul beszél. Feleségével és két gyermekével Budapesten él.

Ajánlott videó