Belföld

Beiktatták az ITDH új vezetőjét

Az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. vezérigazgatója
2003. január elsejétől a KÜM és a GKM közös tulajdonosi döntése alapján Dr. Lednitzky Péter. Új hivatalába ünnepélyes keretek között – az ITDH munkatársai és a sajtó jelenlétében -
Dr. Balázs Péter az Integrációs és Külgazdasági Államtitkárság vezetője (KüM) és Réthy Imre közigazgatási államtitkár (GKM) iktatta be.

Az eseményen Dr. Lednitzky Péter vázolta elképzeléseit. Feladatának érzi, hogy az Europai Unióhoz való csatlakozás jegyében erősíti az ITDH pozícióját mind itthon, mind külföldön. Növelni kívánja hatékonyságát és eredményességét a kereskedelemfejlesztés, a befektetésösztönzés, valamint a kis- és középvállalkozások Európai Uniós felkészítése tekintetében. Fontosnak tartja a gyors reagálóképességet, a szolgáltató jelleg megerősítését. Kiemelt figyelmet kíván fordítani az e-tartalom fejlesztésére, az ITDH-nál meglévő adatbázis vagyon széles körű használhatóvá tételére.

Az ITDH-ra háruló megnövekedett és új feladatok ellátásához nélkülözhetetlen a pozitív vállalati jövőkép megerősítése, és a csapatszellem növelése. Ezen belül is kiemelt figyelmet kíván szentelni a belföldi és a külhoni irodahálózat munkájának megismerésére és a közös célok hatékony és mérhető megvalósítására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik