Belföld

Alábecsülték a német gyáripar rendelésállományát

24.hu
24.hu

2002. 07. 04. 11:38

[MTI-Eco, FN] Májusban 3,1 százalékkal - a várt ütem több mint 30-szorosával - nőtt a német gyáripar rendelésállománya az előző hónapban mérthez képest, elsősorban az exportrendelések meredek felfutása miatt. A Reuters előzetes konszenzusa 0,1 százalékos rendelésérték-növekedést jósolt májusra. A pénzügyminisztérium csütörtöki adatsora szerint az exportrendelések értéke 9,6 százalékkal emelkedett az előző hóval összevetve, ugyanakkor a belső rendelésállomány 2,3 százalékkal csökkent. A külső rendelésállomány-növekedésen belül elsősorban a beruházásai javak kereslete emelkedett, 17,5 százalékkal.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.