Belföld

Agrár minőségügyi program az EU-felkészítésért

24.hu
24.hu

2002. 07. 02. 17:00

[FN, MTI-Eco] A végéhez közeledik az a Primom Vállalkozásélénkítő Alapítvány által, PHARE-támogatással szervezett agrár és élelmiszeripari minőségügyi program, amely a múlt év augusztusában kezdődött és az agrár mikro-, kis- és közepes vállalkozások EU-felkészítését volt hivatva szolgálni.Az egy évig tartó programot az Európai Unió pénzügyi támogatásával hajtják végre, hogy alkalmassá tegyék a megcélzott vállalkozásokat az uniós csatlakozásra. EZ jelenleg különösen fontos, mert a vendéglátásban, és a közétkeztetésben a jövő év elejétől kötelező lesz alkalmazni a HACCP rendszert, azaz a veszélyelemzést és a kritikus szabályozási pontok ellenőrzését az élelmiszer előállítás technológiai folyamataiban. A PHARE-program keretében megvalósuló projektben kiadnak egy agrár és élelmiszeripari minőségügyi kézikönyvet is.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nyíregyháza, 2016. december 27.
Vásárlók egy telekommunikációs üzletben a karácsony utáni leárazás idején Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában 2016. december 27-én. Az ünnep után megkezdődött az üzletekben a hagyományos év végi leértékelés.
MTI Fotó: Balázs Attila

Jobban élünk, mint tíz éve

Nyíregyháza, 2016. december 27.
Vásárlók egy telekommunikációs üzletben a karácsony utáni leárazás idején Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában 2016. december 27-én. Az ünnep után megkezdődött az üzletekben a hagyományos év végi leértékelés.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.