Belföld

GARFFITI AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁGNAK

Május elsején a graffiti szerelmeseit a Rottenbiller utcai MAGHÁZ garázsában 350 m2 felület várja hogy megőrizze az örökkévalóságnak korunk nagyon izgalmas városi szubkultúrája, a graffiti legjobbjainak munkáit. Helyszín: Budapest, VII. Rottenbiller u. 32/Hutyra Ferenc u.11-15. Téma: A VÁROSLAKÓ. Időpont: 2002. május 1. 8 -18 óra. Ha munka közben kívánja látni az alkotókat, a terem 14 órától nyitva áll! Zene: Dj MANGO. Bemutatjuk a LES VIGAS! zenekart, és ÚGYIS MEGLES albumát.

Graffiti a Rottenbiller utcai Első Magház garázsában

Május elsején a graffiti szerelmeseit a Rottenbiller utcai MAGHÁZ garázsában 350 m2 felület várja hogy megőrizze az örökkévalóságnak korunk nagyon izgalmas városi szubkultúrája, a graffiti legjobbjainak munkáit. A kortárs magyar építészet egyik legjobbja, Dévényi Tamás által tervezett, nemrég felépült Rottenbiller utcai Első MAGHÁZ máris hírnevet szerzett. A ház építői úgy vélik, a graffiti és a város viszonya nem harc, hanem együttműködés: ezért vette figyelembe a Magház vezető tervezője, a hatalmas teremgarázs falfelületein, a graffiti lehetőségeit. A verseny témája: a városlakó. A zsűri tagjai: Révész László festő, Dévényi Tamás építész, Bojár Iván András, az OCTOGON főszerkesztője, művészettörténész, Kieselbach Ákos graffiti gyűjtő (9 éves) az elkészült munkák alapján egy fődíjat és 5 nívódíjat osztanak ki, összesen 500.000,- Ft értékben.
A verseny támogatói – Magház Rt., Belton, BIZO, Red Bull, 3M, Mölnlycke – festéket, védőmaszkot is biztosítanak az indulók számára, illetve valamennyi résztvevőnek emléktárgyakkal (T-shirt, stb) kedveskednek.
Zenés-táncos eredményhirdetés: 17-19 h
Zene: Dj MANGO.
Bemutatjuk a LES VIGAS! zenekart, és ÚGYIS MEGLES albumát.
Ha munka közben kívánja látni az alkotókat, a terem 14 órától nyitva áll!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik