Belföld

Kelepcébe csalt pornószörfölők

A szörfölő jó eséllyel belefut egy pornószájtba. Vagy rögtön többe is , hiszen az oldalakon elhelyezett bannerekkel a szex egyre keményebb és erőszakosabb bugyraiba ereszkedhet le. A svéd Darling életmódmagazin megelégelte a helyzetet.

Most mindenki könnyen, gyorsan – és kétségtelenül nemes szándékkal – elkészítheti a maga ál-weboldalát, amelyen a pornóoldalakra vadászó szörfölők étvágyát felkeltve, csöppet sem buja és érzéki üzenetekben közölheti az élvhajhász internetezővel rosszallását. Valamint azt, hogy elítéli a női kizsákmányolás minden formáját.

Kelepcébe csalt pornószörfölők 1 A dicséretes óriásvállalkozás első lépéseként a stockholmi székhelyű Darling magazin arra szólítja fel a netezőket, hogy készítsenek olyan áloldalakat, amelyek lázba hozzák a világhálón “hamvas tiniket”, “tömény szexet”, “egzotikus baby-ket”, “bordélyházi kínálókat” és egyéb spéci felvételeket, szolgáltatásokat kereső élénk fantáziájú urakat. A getsomereal.com oldalon ehhez a művelethet részletes útmutatást is kínál a Darling.

A kacér képeken azonban a “lényeget” hívógató matrica fedi. Rákkatintva a következő oldalra juthatunk: “Ezt az oldalt a “Get some real” kampány meghekkelte. És akarod tudni, miért? Klikkelj ide!”

A háromlépcsős kampány utolsó oldalán pedig a következő választ olvashatjuk, figyelemfelkeltő óriási betűkkel: “Míg a pornó hamisítvány, a lányok valódiak!”

A múlt héten indított kampány során eddig közel 30 ezer álpornó oldal készült. Minden egyes oldalt regisztrálnak a keresőkben, és több mint száz, a pornóképekre vadászók által használt kulcsszót kapcsolnak hozzá.

“Rájöttünk, hogy kampányunk úgy lehet igazán hatékony, ha a letolt nadrágú pornószörfölőket célozzuk meg – nyilatkozta a Guardiannek Marie Brady, a magazin szerkesztője. – A pornóóriások titkos technikáit használva sikerül a megfelelő pillanatban utat találnunk a webkéjencekhez.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik