Belföld

Synergon életrajzok

Gyurós Tibor elnök-vezérigazgató

1963-ban született Győrött, érettségijét is itt szerezte. Diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte, majd a Rolitron Műszaki Fejlesztési Kisszövetkezetnél helyezkedett el szoftverfejlesztőként. Később divízióvezető, majd 1992-től a Rolitron Informatika Rt. vezérigazgatója volt. Az Informatikai Vállalkozások Szövetségének elnöke. Gyúros Tibor önéletrajza >>

Lakatos Levente vezérigazgató-helyettes

A Gödöllői Egyetem gazdasági és társadalomtudományi karán végzett Lakatos az egyetem után ösztöndíjat nyert az amerikai Purdue Egyetemre, ahol menedzsment ismereteket tanult. Tanulmányait a Budapesti Közgazdasági Egyetemen folytatta, és közben számos egyéb képesítést szerzett pénzügyi és tőkepiaci területen. Szakmai pályafutását 1993-ban tanácsadóként kezdte az Ernst & Young vezetési tanácsadási igazgatóságának vállalati pénzügyi részlegénél. Később a Daewoo Securitiesnél a vállalati pénzügyek vezetője lett, majd a Budapest Értékpapír és Befektetési Rt. vezérigazgatói posztját töltötte be.

Völgyes Iván igazgatósági tag

1936-ban született Budapesten. 1956-ban az Egyesült Államokba ment, ahol a washingtoni American University hallgatójaként szerezte meg diplomáit (BA, MA, PhD). 1961-95 között politikatudományt tanított a University of Maryland, Denison University és a University of Nebraska egyetemeken , majd 1995-ben Professor Emeritusként ment nyugdíjba. A magyar gazdasági és közélet aktív résztvevője. 1990-ben feladatául kapta a Gallup és a Reader’s Digest magyarországi képviseletének felállítását, és ez évtől kezdve a Lockheed Martin, valamint a General Electric cégek konzulense. 1995 és 2001 között a General Electric magyarországi főtanácsadója. A Lockheed Martin magyarországi főtanácsosa, a Harris Corporation képviselője, továbbá a Connect Inc. tanácsadó cég, valamint a KMC International elnöke.

Felkai András igazgatósági tag

Felkai András 1956-ban született. Felsőfokú tanulmányait Drezdában a Hochschule für Verkehrswesen egyetemi szintű képzésén, közgazdász szakon végezte. Az Európai Kereskedelmi Bank beolvasztása után a Citibank vezérigazgató-helyettese, ezt megelőzően az EKB elnök-vezérigazgatója volt. Tanulmányai végeztével a Central-European International Banknál helyezkedett el gyakornokként, majd a nemzetközi főosztályon kezdett dolgozni, később a nemzetközi vállalati főosztály vezetője lett. 1988-tól az Inter-Európa Bank jogelődjének az ügyvezető igazgatóhelyettese lett, 1992-től pedig az Inter-Európa Bank ügyvezetőjeként és az igazgatóság tagjaként tevékenykedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik