Belföld

OTP Kiállítási kvízjáték (készítette: Multi M Stúdió)

Az OTP Bank megbízásából márciusban új kiállítási rendszert készített a Multi M Stúdió, mely játékos formában ismerteti meg a közönséget az új szolgáltatásokkal és termékekkel.

Az OTP Bank megbízásából márciusban új kiállítási rendszert készítettünk, mely játékos formában ismerteti meg a közönséget az új szolgáltatásokkal és termékekkel. A rendszer önállóan működik, a játékosok egy klaviatúra illetve egér segítségével irányíthatják a számítógépet, mely megjelenítőként projektort használ.
A kvízjátékot sokféle és változatos tartalommal, de azonos, egyszerű működési elvvel alakítottuk ki, könnyű játszhatóságot és gyors sikerélményt biztosítva az első alkalommal használónak is. Mivel a hangsúly a szolgáltatások ismertetésén van, a kérdésekre előre megadott mondatok közül lehet tippelni a helyes válaszra, amit hiba esetén is megtudunk. A folyamatos, de nem túlzott ismétlés mind a játékos, mind a nézők tudatában rögzíti a kívánt információkat.
A rendszer megvalósítása ötletesen illeszkedik a témához, például az elnyert-elvesztett pontok a játékos virtuális bankkártyájának egyenlegét befolyásolják, és ha elvesztette pénzét, hitelt vehet fel, így az OTP image-kampányának emlékezetes elemei rendre visszaköszönnek. Az interaktív, multimédiás kvízjátékok egyre népszerűbbek a látogatók körében, sikerükkel kiemelkedő nézettséget garantálnak a kiállítónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik