Advent

Megőrülnek a britek az új karácsonyi snackért

Az Asda nevű brit áruházlánc a karácsony közeledtével Party Snack Platter néven tökéletes csemegének számító snacket dobott piacra, mely kísértetiesen hasonlít – a szigetországban elsősorban a fiatalok körében már korábban nagy népszerűségnek örvendő – Dairylea Lunchablesre – írta a Mirror.

Kapcsolódó
Sütikölteményt dobott piacra a világhírű popdíva
Mariah Carey jól időzített, karácsony előtt jelentkezett a különlegességgel.

Az Asda vásárlói óriási örömmel fogadták az új terméket. Sokan úgy gondolják, hogy kimondottan úgy néz ki, mint a Dairylea Lunchables, de ez a felnőtteknek készített változat.

Nagy a boldogság az idősebb korosztály körében, mondván, végre megvehetik maguknak a gyerekkori csemegét anélkül, hogy túl öregnek éreznék magukat.

A mindössze 5 fontba kerülő „Party Snack Platter ” fűszeres cheddar darabokkal, kemencében sült sonkával és csirkehússal, valamint keksz falatokkal kényezteti a fogyasztókat.

A közösségi portálokon megjelent posztok után valóságos roham indult a karácsonyi snackért, és a vélemények sem maradtak el.

A karácsonyi vacsora rendezve

– írta egy kommentelő, míg egy másik így fogalmazott:

A fiam a Lunchables megszállottja, ez a legjobb snack. Szereznünk kell neki egyet.

Ami bizonyos, hogy az Asda ötlete már most hatalmas siker, a Party Snack Platter eladása karácsonyig csúcsokat dönthet majd.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik