Advent

Apró ajándékokkal lepi meg a város lakóit a rejtélyes Mikulás

Jótevője akadt a brit kisvárosnak, és ez nagyon boldoggá teszi a lakókat.

Ismeretlen jótevője akadt a brit Sunny Hill nevű városka lakóinak. A Mirror írta meg, hogy a helyi Mikulás titokban járja a várost és a legváratlanabb helyeken hagyja ott apró kis ajándékait.

A helyieknek fogalmuk sincs, hogy ki lehet az önjelölt Mikulás, de ténykedése egyáltalán nem frusztrálja őket, éppen ellenkezőleg, boldogok, hogy valaki becsempészi a szürke hétköznapokba a kedvességét és ezzel hangulatba hozza a lakosságot a közelgő ünnepekre.

Az egyik szerencsés megajándékozott nyilatkozott a helyi sajtónak. Hayle Smith épp a parkban sétált, mikor belebotlott az otthagyott ajándékba. Elmondása szerint bejött a trükk, mert a csomag rögtön mosolyt csalt az arcára.

Valaki megpróbál nekünk örömet szerezni, és ez csodálatos. Apróság, de valaki veszi a fáradtságot, hogy ezeket a kis csomagokat elkészítse, titokban járja a várost és lerakja őket a legváratlanabb helyeken. Apró dolog, de nekem boldoggá tette a napom

– nyilatkozta Smith, aki egy csomagolópapírba bújtatott csokoládét „ kapott”, valamint egy kézzel írt cetlit, melyen az a felirat állt:

Bárkinek, aki megtalálja, boldog karácsonyt kívánok! Nem nagy dolog, de remélem mosolyt csal az arcodra!

A Derbyshire Live című lapnak sikerült kiderítenie, ki a város jótevője, és arra is rá tudták venni, hogy nyilatkozzon. A férfi szerette volna megőrizni a névtelenségét, de azt üzente,

nem az elismerésért csinálom, az ok ennél sokkal egyszerűbb, szeretném feldobni az emberek napját, és hogy érezzék, különlegesek.

 

Kiemelt kép: illusztráció (Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik