Advent

300 ezer karácsonyi izzóval díszítette fel a házát elhunyt lánya emlékére

Több százezer karácsonyi izzóval díszítette fel a házát egy amerikai édesapa elhunyt lánya emlékére, írja a Metro.

A 40 éves Brad Henn azután veszítette el mindössze 21 hónapos gyermekét, Londont, hogy a kicsi kiesett a teherautójuk első üléséről, a jármű pedig szerencsétlenül áthajtott rajta.

A háromgyerekes apa elmondása szerint épp a 12 éves fiáért, Tristenért igyekezett, amikor a lány valahogy kimászott a gyerekülésből parkolás közben, Tristen pedig rányitotta az ajtót. A rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben, de nem emeltek vádat az apa ellen, mondván tragikus baleset történt.

London bő hat évvel ezelőtt, 2012 szeptemberében veszítette életét, de Brad Henn azóta sem tudta feldolgozni a halálát.

2012. december 5-én, a lány második születésnapján több mint 16 ezer izzóval világította meg a házát, és a tradícióval azóta sem hagyott fel: idén már 300 ezer lámpa díszíti az épületet.

Facebook / London’s Lights

Az amerikai Lavergne városában található látványosságot évente 50 ezer érdeklődő tekinti meg a helyszínen. Az adományokat a család felajánlja annak a kórháznak, amely a baleset után küzdött London életéért.

Ő volt a legfiatalabb gyermekem. Tele volt energiával. Mindig sugárzott róla a boldogság és az elégedettség. Elválaszthatatlanok voltunk egymástól, az életünk nem is lehetett volna szebb. Tudtam, hogy valahogy meg kell emlékeznem róla

– magyarázta a férfi.

Facebook / London’s Lights
Botrány lett belőle, mit rejtett az adventi naptár első ablaka
Sokan annyira a szívükre vették az ügyet, hogy nem is ünneplik idén a karácsonyt.

Kiemelt kép: Facebook / London’s Lights

Ajánlott videó

Olvasói sztorik