Advent

Újabb könnyfakasztó karácsonyi reklámmal jelentkezett a férfi, aki idén már megsiratta a világot

Amint arról korábban beszámoltunk, a fél világ egy 50 fontból készült reklámon pityergett napokig. Phil Beastall videójának főszereplője egy Chris Ilston nevű színész, aki a kisfilmben számolja vissza a napokat karácsonyig, azonban szenteste mégsem az történik, amire számítunk.

A férfi ugyanis egy kazettákkal teli dobozt vesz elő, a kazettákon pedig elhunyt édesanyja üzenetei vannak, minden évre jutott egy újabb kazetta, az idei azonban az utolsó, hiszen ahogy a felvételen is hallható, édesanyja szerint ideje elbúcsúzni.

A fél világ egy 50 fontból készült karácsonyi reklámon sír, nem véletlenül
Megható felvétel egy szívszorító szentestéről.

A rövidfilm annyira betalált, hogy sokan már azt tippelgetik, a rendezőt jövőre alkalmaznia kellene a Jown Lewisnak is. Bár ez még akár megtörténhet, Phil Beastallnak nem kellett jövő évig várnia, hogy munkát kapjon.

A Mirror cikke szerint az ITV Good Morning Britain című műsorának ő álmodta meg a karácsonyi reklámját Time is a Gift címmel. A videót először csütörtökön reggel vetítették le, a nézők szeme pedig nem maradt szárazon.

A reklám azzal kezdődik, hogy egy nőt megérint valaki az ágyában, de megfordul, és kiderül, hogy egyedül van. Ezután egy férfi játszik a fiával a kertjében, de másodpercekkel később a gyerek eltűnik. A következő jelenetben egy idős férfi két teáscsészét vesz ki a szekrényből, majd eszébe jut, hogy nincs társa, és visszarak egyet.

A kisfilm azzal zárul, hogy az embereke idegenekkel beszélgetnek a veszteségeikről, majd megjelenik a felirat:

Segíthetsz véget venni a magánynak.

A videó a csatorna 1 Million Minutes kampányának részeként készült, amelyben arra kérik az embereket, hogy idén ajándékozzanak időt egymásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik