Belföld

Munkakörprofil – milyen kompetenciákkal lehet sikeres munkakörében?





A teszt kitöltése

A kérdések megválaszolása előtt kérjük mindenképp adja meg adatait a Profiles Kft.-nek, a teszt végén pedig regisztrációjával értesítést kaphat újabb tesztjeinkről.





A FigyelőNet olvasóinak lehetőségük nyílik a Profiles International Hungary Kft. munkakörkompetencia-profil kérdőívének ingyenes kitöltésére A Profiles két-három munkanapon belül mindenkivel felveszi a kapcsolatot, aki telefonszámát is megadja, hogy az Ön igényeihez szabottan készülhessen el az adott munkakörkompetencia-profil. Számukra a kitöltő által jelenleg betöltött munkakör ideális profiljáról szóló képet díjtalanul biztosítja a Profiles International. Ehhez a gombra kattintva válaszoljon a kérdésekre.

A Profiles Internanional által 1992 óta forgalmazott teszteket és a Profiles szakértői rendszert ma már a világ 62 országában 45 000 vállalat használja. A szolgáltatások 18 nyelven az interneten keresztül is elérhetők. Ügyfeleink munkakörelemzésre, kompetenciabank összeállítására, rátermettség-vizsgálatokra, teljesítményértékelésre, karriertervezésre, vezetők személyre szabott fejlesztésére, csapatépítésre, az ügyfélkapcsolatok javítására, az értékesítés növelésére, megbízhatósági- és hozzáállás vizsgálatokra és a szervezetfejlesztés más területein adódó kérdések megoldására használják módszereiket.

Magyarországon 1999 óta kínálja szolgáltatásait a Profiles International Hungary Kft. a hazai viszonyokhoz adaptálva, mellyel a vállalatok gazdasági, stratégiai céljai mellett a munkavállalók személyiségfejlődését, fejlesztését is gyakorlatias információval támogatja.

További információért látogasson el a www.profiles.hu weboldalra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik